Tetőtéri ablakok

Information

Tetőtéri ablakok Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Roto tetősík ablak

  A Roto kimagasló minőségű termékeinek köszönhetően évtizedes hagyományokkal bíró, elismert világcég, amely nagy tapasztalatokkal rendelkezik.

  Tetőablakok

  Minden igényre megfelelő megoldás

  Roto – nagyobb mozgásszabadság és még több kényelem a tető alatt, új építés vagy felújítás a Roto-nak biztosan van megoldása.

  Fedezze fel, hogyan csökkentheti a leghatékonyabban az energiaköltségeit, hogyan érheti el a legjobb értékeket és hogyan alakíthat át egy régi padlást fényes, élettel teli otthonná. 

  Designo R8 - Felnyíló tetőtéri ablak

  alsó kilinccsel

  A kétféle módon nyitható Roto R8 típus ablakszárnya egyik nyitásmód esetén sem nyílik be a tetőtérbe. A felnyíló nyitásmód tökéletesen zavartalan kilátást biztosít, mivel a szárny az ablak felső síkjában nyílik.

  Az ablak aljára szerelt kilinccsel az összes funkció egyszerűen elérhető. Nyitás, résszellőztetés vagy tisztítási funkció egyszerűen elérhető. Nyitás, résszellőztetés vagy tisztítás egyetlen mozdulattal – a vasalatgyártásban világelső Roto számára ennek megoldása nem jelent problémát.

  Premium kivitelű ablakok 2-rétegű üveggel szereltek. Az R88 típus kívül edzett, belül ragasztott biztonsági üveggel rendelkezik. Kérésre a 3-rétegű üveggel is rendelhető, mellyel akár a passzívház követelményeknek is eleget tehetünk.

  Designo RotoComfort i8

  Motoros felnyíló tetőtéri ablak

  A RotoComfort i8 kifejlesztésével a Roto újraértelmezte a kényelem fogalmát. A tökéletes kilátást garantáló felnyíló nyitásmódot ötvözte a tökéletes kényelemmel, az elektromos kezeléssel. A szabadalommal védett megoldásnak köszönhetően az ablakot működtető motorok rejtve maradnak.

  Az ablakot nyitó motorokat 3 különböző módon vezérelhetjük: az ablaktokba épített kapcsolóval, rádiós távirányítással, vagy okostelefonról, intelligens házba kötött rendszeren keresztül. A biztonság növelése érdekében az ablak gyerekzárral is rendelkezik

  Designo R7 WD- Speciálisan billenő tetőtéri ablak

  alsó kilinccsel

  A speciálisan billenő Roto tetőtéri ablaknál a hagyományoshoz képest a billenési pontot jóval magasabban alakították ki. A jelentős többletmagasság óriási előnyt biztosít: kényelmes hozzáférést az ablakhoz.

  A magas billenési pontnak köszönhetően az átlagnál magasabbak is kényelmesen használhatják az ablakot. Az ablakszárny nyitott állapotban sem nyílik be a tetőtérbe, így az ablak szúnyogháló felszerelése esetén is teljes terjedelemben nyitható.

  A kényelmes nyitásmódon felül, az ablakra gyárilag előszerelik a Hőszigetelő Csomagot és a párafékező fóliát is. Igény szerint, a belső ragasztott biztonsági üveg helyére sima float üveg is kérhető (R75 WD).

  Designo R6 - Billenő tetőtéri ablak

  alsó kilinccsel és 3-rétegű üveggel

  A középen billenő R6 típusú ablak ideális választás kevésbé használt helységek szellőztetésre, vagy magasan beépített ablakok esetén. Tökéletes megoldás passzívházaknál, mivel a szellőzést belső levegőkeringtető rendszerek oldják meg. Ilyen típusú házak esetén egy középen billenő tetőtéri ablak lehet az ideális megoldás.

  A Designo R6 üvegszállal erősített, több légkamrás műanyag tetőtéri ablakának merevítő vasalata az ablakon kívül helyezkedik el, így minimalizálja a hőveszteséget. Az faablakok rétegragasztott, válogatott északi fenyőből készülnek, alapimpregnálva és kétrétegű lakkal véglegesen felületkezeltek.

  A 3-rétegű üvegezésnek köszönhetően az 1,0 Uw érték garantált, de ez az érték természetesen fokozható. A kripton gázzal töltött 9P üvegezés esetén már a 0,8 Uw érték is elérhető, mely akár a passzívház követelményeknek is eleget tesz. Minden R6 típusú ablakra gyárilag előszerelik a Hőszigetelő Csomagot és a belső párafékező fóliát is.

  Designo R4 középen billenő tetőtéri ablak

  A nagy klasszikus

  A Roto R4 típusú tetőtéri ablaka középen billenő ablakszárnnyal rendelkezik. A kényelmes kezelés érdekében az ablak alsó kilincskezelésű és résszellőzővel van ellátva.

  Designo R4 RotoTronic motoros tetőtéri ablak

  Kényelem gombnyomásra

  A tetőtér hatékony, több irányból történő megvilágításához érdemes a tetőtéri ablakokat a szokásosnál is magasabbra beépíteni. A nehezen elérhető ablakok használatához kínál tökéletes megoldást a távvezérléssel ellátott RotoTronic.

  RotoQ H2 - Billenő tetőtéri ablak

  felső kilinccsel

  A RotoQ ablak stabil, ellenáll az időjárás viszontagságainak és kiváló minőséget képvisel. Modern üvegezéssel, az ablakot körbevevő hőszigeteléssel a RotoQ megvéd az időjárás viszontagságaitól és csökkenti a lakás energiafogyasztását.

  Az új RotoQ minden területen meggyőző. Az ergonómia területén is: a kilincs kialakításának köszönhetően az ablak kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes. A csavarok nélküli, intelligens illesztési rendszer minden fontos szerelési lépést egy „klick”-kel erősít meg.

  Már az alapkivitel kétrétegű üvegezése is kiemelkedő 1,2 W/m2K Uw értéket garantál az ablaknak.

 • Velux tetősík ablak

  A dán tulajdonú VELUX Cégcsoport már több, mint 60 éves múltra tekint vissza tetőtéri ablakok és hozzájuk való árnyékolók gyártása és forgalmazása terén.

 • ROTO kiegészítők

  ROTO kiegészítők

 • ROTO tetőkibúvók

  ROTO tetőkibúvók