TRIFA színes - aluminium

Information

Kedvezmények, akciók

TRIFA színes - aluminium

Az ötvözött alumíniumból készült TRIFA lemezek és szalagok az ereszcsatornákkal megegyezően 12 színben és natúr alumínium felülettel is kaphatók. Kitűnő minőségének köszönhetően rendkívül sokrétűen felhasználhatók az építőipar egész területén.
A lemezekből korcolt fémlemezfedések, homlokzatburkolatok, különböző szegélyek, dekorációs takarások, er...

Az ötvözött alumíniumból készült TRIFA lemezek és szalagok az ereszcsatornákkal megegyezően 12 színben és natúr alumínium felülettel is kaphatók. Kitűnő minőségének köszönhetően rendkívül sokrétűen felhasználhatók az építőipar egész területén.
A lemezekből korcolt fémlemezfedések, homlokzatburkolatok, különböző szegélyek, dekorációs takarások, ereszcsatornák készülnek, melyek az épületeknek esztétikus külsőt biztosítanak.

A táblalemezeket  kívánt hosszban és szélességben is tudjuk a vevő igényeihez igazodva biztosítani,mivel a nagy lemeztekercsekből táblásító és egyengetőgépeinkkel ezt utólag készítjük.
 

 A szalagok általában 500mm / 670mm / 1000mm / 1250 mm szélesek, de tudjuk után hasítani az egyedi szélességhez igazodva.

 A tekercs hosszát a megrendelő méretigényeihez igazítjuk. Általában 60 - 80 fm / kb 120 kg / között tartjuk raktáron, mert ezek a szalagok olyan ideális súlyúak, amit kézi erővel könnyű mozgatni akár az építkezés helyszinén is.

 A szalagokból profilozógépeinkkel korcolt lemezfedések gyártását tetszőleges hosszban elkészítjük.

 Ezen tetők kiegészítőjeként javasoljuk a színben azonos ereszcsatornáinkat, így még esztétikusabbá válik az épület.

TERMÉKEK - BELSŐPEREMES ERESZEK

 

A TRIFA minden méretű és típusú tetőhöz gyárt ereszcsatorna rendszert, legyen szó kerti kiülőről, családi házról, vagy akár ipari csarnokról. A TRIFA ereszcsatornák magasan ötvözött alumíniumból készülnek. A széles szín és méretválasztéknak köszönhetően könnyen lehet a tetőhöz illő ereszrendszert választani.

Előnye a hosszú, gondozásmentes élettartam, mivel az alumínium nem rozsdásodik, ezáltal megkíméli Önt az esetleges karbantartástól. A raktárkészletünkből azonnal biztosítani tudjuk a teljes színválasztékot.
 

Trifa ereszek méretei

  • 25 cm – előtető
  • 33 cm – normál tető
  • 40 cm – csarnok
  • 50 cm – ipari

 Szögletes, fekvőeresz, valamint egyedi méretben is rendelhetők.


Csapadékvíz elvezetők szerelése

 A csatornatartókat lehetőségtől függően 70-90 cm távolságra szereljük, ügyelve, hogy a sarokhoz és a véghez minnél  közelebb is rögzítve legyenek.
A tartók szerelését a tető két végénél kezdjük, majd kifeszített zsinór segítségével a köztes tartókat is felszereljük.
 A csatorna és a párkány közötti távolság, egyéb előírás hiányában 25-30 mm legyen. A függő ereszcsatornát mindíg úgy kell elhelyezni és rögzíteni, hogy a csatorna külső peremén túlfolyó csapadékvíz az épület homlokzati síkja előtt tudjon lefolyni ezért a fal felöli részen 10 mm-rel magasabb legyen mint az elején, valamint az eresz mélységét is célszerű úgy kialakítani hogy, a csúszó hó elkerülje. Így megakadályozhatjuk az épület és az eresz károsodását!
 Az ereszcsatornát popszegecs és TRIFA bádogragasztó segítségével toldjuk. Az ideális lejtés folyás irányába 3-4 mm/fm !
 A tetőfedésről a csapadékot a csatornába ereszszegély lemezzel kell bevezetni úgy, hogy a csatorna belső peremét mindenütt átfedje.  A vízelvezetési rendszerek folyásirányba nem szűkülhetnek !!!
 Az ellentétes irányba lejtő, és a hosszabb ereszeknél mindíg biztosítani kell a dilatációt! Ennek egyik legegyszerűbb módja a függesztett betorkollócsonkban kialakított csúszó kapcsolat.

 A lefolyócsövet is célszerű mérőzsinór segítségével a falra jelölni a pontos és esztétikus felfogatás miatt. A szükséges idomokat is popszegecs és TRIFA bádogragasztóval toldjuk, ügyelve a folyásirányra.

Bővebben

TRIFA színes - aluminium 26 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 26
Mutat 1 - 12 / 26