Baumit

Information

Kedvezmények, akciók

Baumit

Baumit innováció

Válasszon megbízható minőséget és használja a Baumit vékonyvakolatait! Valamennyi Baumit homlokzati vékonyvakolat már az új, továbbfejlesztett receptúrával érhető el, az alábbi termékelőnyöket kínálva:

1. Könnyebb kezelhetőség
Mivel a különböző típusú hátfájások a nehéz tárgyak nem megfelelő módon való emelésétől és cipelésétől a...

Baumit innováció

Válasszon megbízható minőséget és használja a Baumit vékonyvakolatait! Valamennyi Baumit homlokzati vékonyvakolat már az új, továbbfejlesztett receptúrával érhető el, az alábbi termékelőnyöket kínálva:

1. Könnyebb kezelhetőség
Mivel a különböző típusú hátfájások a nehéz tárgyak nem megfelelő módon való emelésétől és cipelésétől alakulnak ki, különösen az építkezéseken, a Baumit csökkentette homlokzati vékonyvakolat termékeinek vödör súlyát 30 kilogrammról 25 kilogrammra.

2. Kevesebb anyagszükséglet
A Baumit vékonyvakolatok a legutóbbi termékfejlesztésnek köszönhetően hatékonyabban használhatóak fel. Bizonyos struktúráknál mostantól kisebb mennyiségre van szükség négyzetméterenként. Például a K2 struktúra esetén a korábban ajánlott 3,2 kg/m² anyagszükséglet 2,9 kg/m²-re, a K3 struktúra esetén 4,2 kg/m² –ről 3,9 kg/m²-re csökkent.

3. Jobb feldolgozhatóság
A Baumit egyik fő innovációs alapelve, hogy hatékonyabbá és könnyebbé tegye a kivitelezést. Ennek szellemében kerültek továbbfejlesztésre a Baumit homlokzati vékonyvakolatok receptúrái, melynek köszönhetően egy könnyebb és gyorsabb felhasználást eredményező, magasabb minőségű termékösszetétel született. Az új, továbbfejlesztett receptúrának köszönhetően a 25 kilogrammos vödör kiadóssága alig marad el a 30 kilogrammos vödörétől.

4. Hosszabb élettartam
Az épületek homlokzata amellett, hogy az esztétikus megjelenésért felel, egyúttal az épület védőpajzsaként is működik. Minél vastagabb ez a védelem, annál jobban óvja az épület homlokzatát a környezeti hatásoktól, mint a hőség vagy a csapadék. A nagyobb szemcseméretű struktúrák – a K2 es a K3 – vastagabb rétegben hordhatóak fel, és ezáltal hosszabb élettartamot biztosítanak a homlokzatnak.

A színes vékonyvakolatokról

A feldolgozásra kész homlokzati vékonyvakolatok nemcsak az épület mechanikai és időjárás elleni védelmét biztosítják hosszú távra, hanem döntő módon járulnak hozzá a homlokzati felület esztétikus megjelenéséhez.

Különféle kötőanyagok

A homlokzati vékonyvakolatokat a Baumit Kft. különféle kötőanyagokkal gyártja. Valamennyi vakolat megfelel a rájuk vonatkozó szabványok előírásainak, a köztük lévő különbség elsősorban a speciális igénybevételekkel szembeni ellenállásban mutatkozik meg. A NanoporTop elsősorban öntisztuló hatásával, az openTop és a SilikatTop kitűnő páraáteresztésével, a SilikonTop rugalmasságával és vízlepergető hatásával, míg a GranoporTop a káros anyagokkal szembeni ellenállásával tűnik ki.

Hogyan lehet a kevesebb több?

A Baumit megújult homlokzati vakolataival most több hozható ki egy vödörből!

A Baumit homlokzati vékonyvakolatai gyors és könnyen megvalósítható megoldást kínálnak az épületek homlokzatainak védelmére, azok egyedi arculatainak kialakításával. A Baumit vékonyvakolatok receptúrájának továbbfejlesztésével a már jól ismert magas minőség mellett olyan további előnyökkel is találkozhatunk, mint a termékek könnyebb kezelhetősége, kevesebb anyagszükséglete, jobb feldolgozhatósága és hosszabb élettartama.

Bővebben

Baumit 3 terméket találtam.

Mutat 1 - 3 / 3
 • 2 147 Ft‎ 2 692 Ft‎

  Univerzális, fehér színû mész-cement vakolat, kézi bedolgozásra, mindenféle alapra külsõ és belsõ felhasználásra, alapvakolatként és simítóvakolatként. Szürke, 40kg/zs ár: Ft/zs

  2 147 Ft‎ 2 692 Ft‎
  Alacsonyabb ár!
 • 1 451 Ft‎ 1 651 Ft‎

  Egyszerû statikai követelményeknek megfelelõ, gyárilag kevert mész-cement habarcs (hõszigetelõ falazóelemekhez a Baumit Thermo Habarcs-ot javasoljuk) 40 Kg-os zsák Ár: Ft/zsák egész raklappal címre szállítva, szállítás akár ingyen, mennyiség függvényében

  1 451 Ft‎ 1 651 Ft‎
  Alacsonyabb ár!
 • 946 Ft‎ 1 016 Ft‎

  Feldolgozásra kész alapozó festék nedvszíváskiegyenlítõ és tapadáselõsegítõ rétegként a Baumit Vakolat alá. ár: Ft/kg 25kg/vödör

  946 Ft‎ 1 016 Ft‎
  Alacsonyabb ár!
Mutat 1 - 3 / 3