Általános értékesítési és szállítási feltételek

Az alábbi dokumentum az Alap-Anyag Épker Kft. által üzemeltetett www.tetoesfal.hu internetes áruházában történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza.

Címünk: 1153 Budapest, Deák utca 6.

Adószám: 22701493-2-41

Bankszámlaszám: K&H Bank 10401213-50526685-66651005

Székhely: 1039 Budapest, Gyűrű utca 3.

Ön megrendelésének elküldésével a távollévők közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük megrendelése előtt az alábbiakat gondosan olvassa el.

Amennyiben részükre megrendelik az Alap-Anyag Épker Kft. által üzemeltetett info@tetoesfal.hu internet szolgáltatásait, megrendelést küld el ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti és elfogadja az Általános értékesítési és szállítási feltételeket. Amely Ön és az Alap-Anyag Épker Kft. működtető cég között, mint egyezség létrejött. Fenntartjuk a jogot, hogy az Általános Szerződési Feltételeket módosítsuk minden előzetes egyeztetés és módosítás nélkül, az oldalt használó felelőssége, hogy ellenőrizze az aktuális Általános értékesítési és szállítási feltételeket. A rendelés elküldésével az Általános értékesítési és szállítási feltételek alapján vásárlási szerződés jön létre a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban: megrendelő) és az Alap-Anyag Épker Kft. üzemeltető cég között.

Amennyiben az építési helyszín behajtási engedélyhez kötött övezetben található, ezt a megrendeléskor jelezni kell. A behajtási engedély beszerzése a Vevőt kötelezi.

A megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárát készpénzes fizetés esetén az áru átvétele előtt, illetve banki átutalásos fizetés esetén az  Alap-Anyag Épker Kft.  által megadott bankszámlaszámra átutalja a korábban visszaigazolt összeget.

Szerződő felek azonosítása

A vásárlási szerződés az Alap-Anyag Épker Kft., mint eladó és a megrendelő, mint vevő között jön létre. Az Alap-Anyag Épker Kft. csak az info@tetoesfal.hu internetes oldalain leadott rendelésekért felel. A rendelés elfogadásához az Ön, vagy cége adatai szükségesek, amelyeket a megrendelő űrlap oldalain talál. A hiányosan, hamisan, vagy pontatlanul megadott adatokat nem áll módunkban elfogadni, és a rendelést elutasítjuk. Ha regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak, vagy ütköznek az Általános Szerződési Feltételek valamely pontjával a rendelést töröljük. A rendelést telefonon, vagy e-mail-en igazoljuk vissza. Fenntartjuk a jogot, hogy a regisztrált adatok helyességét ellenőrizzük, hogy a rendelés teljesítésétől indoklás nélkül- a vételár kiegyenlítése előtt bármikor- elálljunk.

Árak

Áraink tájékoztató jellegűek. Eladó a megrendelő felé eltérhet a honlapon megadott áraktól. A rendszer által készített megrendelés tájékoztató jellegű, nem minden esetben tartalmazza az egyéb költségeket ( raklap, raklap használat és szállítás). A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. A feltüntetett bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. Regisztrált partnerek a listaárból egyedi megállapodás alapján kedvezménnyel csökkentett bruttó árakon vásárolhatnak. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, csak a megrendelés visszaigazolásával válik véglegessé. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. A befizetés napjáig az árváltozás jogát fenntartjuk. A feltüntetett árak, NEM tartalmazzák a szállítás díját. Pontos szállítási díjáról minden esetben érdeklődjön. Mennyiség és cím alapján adunk árajánlatot!!!!!!!!!

Fizetési feltételek

Az előre pontosított végösszeg, mely a megrendelt termékek árának és a házhozszállítás díjának összegéből tevődik össze.
Kifizetésének két módja van:

  • Készpénzben az áru megrendelésekor.

  • Előrefizetés banki átutalással, a visszaigazolásban megadott számlaszámra.

  • Vagy számla alapján bármely K&H Bankban készpénz befizetéssel.

  • Bankszámlaszám: K&H Bank 10401213-50526685-66651005

Szállítási feltételek

A visszaigazolást illetve a megrendelést követően telefonon, vagy e-mailen keresztül kapcsolatba lépünk a megrendelővel. Az árak egy alkalommal történő fuvarozást és lerakodást foglalnak magukba. A Vevő hibájából szükségessé váló újabb házhozszállítást a Vevőt terhelik. A szállítási költség teherautó mellé történő lerakodást foglal magába. Egyéb a helyszínen felmerülő rakodás többletköltség, mely a helyszínen fizetendő. A kiszállítás elismerése úgy történik, hogy a vevő aláírja a szállítólevelet. Ha a szállítási napon a vevő, vagy képviselője az átvételnél személyesen nem jelenik meg, a szerződés teljesítését a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. A száííltásból eredő esetleges töréskárt, illetve a le nem szállított termékeket a vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni.

Egyedi megállapodás alapján történő megrendeléskor kérjük, hivatkozzon a megállapodás számára.

Roto termékek

Ingyenes kiszállítás. Készletes termékek 9 óráig megrendelve másnap címre szállítva.

Tondach termékek

Raklapárak: 
EUR-raklap bruttó 3175 / db
EUR-raklap visszavásárlási ára bruttó 2667 / db gyári szállítóval ép rkl esetén

Daruzási díj: 
1295 Ft/ raklap

Kiszállítási díjak:
0-4 raklap bruttó 20955 Ft/szállítási cím
5-7 raklap bruttó 16383 Ft/szállítási cím 
8 raklaptól ingyenes szállítás

TES szállítási szolgáltatás:
15 kg alatt 5887 Ft, 30 kg-ig 9200 Ft

TET szállítási szolgáltatás:
150 m2-től 24 óra alatti szállítás 38100 Ft

Velux termékek

Ezen termékek helyszínre szállításával kapcsolatban érdeklődjön telefonon. 10 db ablaktól ingyenes a kiszállítás.

Bramac termékek

Az akciós árak 2 raklap alapcserép megrendelése esetén érvényesek.

Szállítási díj: 6 raklap alatti megrendelés esetén: 12700 Ft

A betontermékek szállítása zsugorfóliával fedett, szabvány EUR-raklapokon történik. Az 1/1-es cserepek egységrakatai pántolt kötegekből készülnek. A kötegeket- a törésmentes szállítás érdekében- nem bontjuk meg. Megrendelésnél ezt vegyék figyelembe. A Vevő a raklapért betétdíjat, csomagolási díjat, valamint a betét és csomagolási díj után áfát köteles fizetni.

Egységes logisztikai gíj: 5334 Ft

Daruzási díj: 1080 Ft/rkl

Raklap visszavételi ár: 2540 Ft

Szállítási sérüléseket a Vevő 5 napon belül jelenteni szükséges!!!!!!

I. Bramac24 Futárszolgálat

A Bramac Kft. 2011. február 01-től bevezeti a Bramac24 Futárszolgálatot,melynek célja a vevői igények kényelmesebb kiszolgálása. A szolgáltatás keretein belül vállaljuk kisebb tartozékcsomagok expressz kiszállítását Magyarország határain belül.

A fém- és műanyag tartozék rendelés esetén kérjük, külön jelezze az expressz szállítási igényét a Bramac24 feltüntetésével a megrendelésen.

A délelőtt 12 óráig beérkezett megrendeléseket garantáltan a következő munkanapon, a később beérkezett rendeléseket pedig a rendelés beérkezésétől számított második munkanapon tudjuk teljesíteni.

A szállítási határidő a mindenkori raktárkészlet függvényében módosulhat.

A szolgáltatásban a vízszintes ereszcsatorna és lefolyócső elemek nem vesznek részt.

A szolgáltatás díjtételei kartondobozos csomagolás esetén:

Bramac 24 futárszolgálat

  • 0-30 kg-ig 3810 Ft

  • 30-60 kg-ig 6350 Ft

  • 60 kg felett egyedi megállapodás szerint.

Bramac 48 szolgáltatás

Munkanapon 9 óráig leadott rendelés esetén raklapos áru kiszállítása a második munkanapon megtörténik. Maximum 1 tonna/rkl 11430 Ft raklaponként.

A Bramac Kft. által kiadott árak az ország egész területére érvényesek, és tartalmazzák a:

  • 4 raklap, vagy az azt meghaladó mennyiségű megrendelés esetén az építési címre történő egyszeri kiszállítás költségét,

  • fel- és lerakodás költségeit,

  • és az összes egyéb szolgáltatás költségeit.

A három vagy kevesebb raklapon elhelyezhető betontermékek szállítási költsége megrendelésenként külön kerül felszámításra, melynek mértéke 12700 Ft. A termékek Vevő általi elszállítása esetén ezt a költséget nem számoljuk fel! Amennyiben a behajtási engedélyt csak és kizárólag az építési engedéllyel rendelkező magánszemély válthatja ki, úgy a szállítást megelőzően a Bramac Kft. Területfelelősével kérjük egyeztetni a kiszállítás időpontját. A Bramac Kft. 2016. január 03-tól érvényben lévő Általános Eladási és Szállítási Feltételek dokumentuma tartalmazza mind a Bramac24 Futárszolgálat, mind pedig a kiszállítási költséget érintő változásokról szóló információkat.

Mediterrán Magyarország Kft.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG, ÁLTALÁNOS LOGISZTIKAI DÍJ ÉS RAKLAP BETÉTDÍJ

A 4 raklap mennyiséget el nem érő megrendelés esetén a szállítási költség külön felszámításra kerül, melynek mértéke 10.000 Ft + ÁFA. Az árlistában szereplő árak nem tartalmazzák az Általános logisztikai díjat, melyet minden esetben a vételár megfizetésével egyidejűleg külön kell megfizetni. Az Általános logisztikai díjból a raklap betétdíja az ÁSZF-ben foglalt feltételek mellett visszatérítésre kerül. A sérülésmentes és újrahasználható állapotban lévő – cégünk egyedi jelölésével ellátott – raklapok megrendelés helyére történő visszaszállításával egyidejűleg a megrendelés helyén működő kereskedelmi Partner köteles a Vevőktől a raklap betétdíjának árát – a raklapok átvételével egyidejűleg – készpénzben visszaszolgáltatni. Nem raklapon történő szállítás esetén megrendelésenként külön csomagolási- és raklapbontási díj kerül felszámításra.

Általános logisztikai díj/raklap (tartalmazza a raklap betétdíját is) 5.334 Ft

Terrán egyedi jelölésű raklap visszavásárlási ára/db (kereskedelmi partnertől cégünk által visszaszállítva) 2.540 Ft

Terrán egyedi jelölésű raklap visszavásárlási ára/db (kereskedelmi Partner, vagy Vevő által bólyi ill. kunszentmiklósi telephelyünkre visszaszállítva) 2.667 Ft

Csomagolási és raklapbontási díj 1.270 Ft

Tetőkiegészítők, vízelvezetési anyagok

Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén bruttó 65.000 Ft-os megrendelés esetén

1-3 napos szállítási idővel. Kisebb tétel esetén megrendelés alapján saját szállítás a megadott címünkről.

Kvarc termékek

Megrendelés és címre szállítás 2 raklaptól.

Kisebb tétel: saját szállítás adott címről

Austrotherm termékek

20 m3 feletti mennyiség vásárlása esetén ingyenes kiszállítás. Cím, mennyiség alapján egyedi ajánlat szerint.

Baumit termékek

EUR raklapok betét díja: 3175 FT. Csomagolási díj 1245 Ft/raklap, raklap használat: 508 Ft/rkl, 4 rkl vagy nettó 100.000 Ft alatt szállítási költséget és útdíjat számol fel a Baumit.

YTONG és Silka ( XELLA) termékek

Csomagolási díj 1000 Ft/db+ÁFA YTONG raklap visszavásárlás 600 Ft /db+ÁFA. YTONG szállítási díjak megyénként, regionálisan változóak. A termékek szállítási feltételeiről érdeklődjön telefonon vagy e-mail-en.

LEIER termékek 

EUR raklapok betéti díja: 2700 Ft/db + ÁFA Leier piros raklapok betéti díja: 1700 Ft/db+ÁFA, raklap használati díj: 300-850 Ft+áfa/rkl Leier LEIER Toscana és Veneto tetőcserép 8 raklap LEIER szállítási díjak megyénként, regionálisan változóak. A termékek szállítási feltételeiről érdeklődjön telefonon vagy e-mail-en.

POROTHERM termékek

Raklapok HWT UNI betéti díja: 1500 Ft/db+ÁFA, raklap használat 300+áfa/rkl, csomagolási díj: 650 Ft+áfa/rkl HWT UNI raklapok visszavásárlása: 1500 Ft/db+ÁFA.
Porotherm szállítási díjak megyénként, regionálisan változóak. A termékek szállítási feltételeiről érdeklődjön telefonon vagy e-mail-en.

Kedvezmények

Eladó a megrendelő eltérhet a feltüntetett áraktól, kedvezményt egyedi megállapodás alapján.

Minőség

Forgalmazó garantálja, hogy az általa, a termékek hatályos szabvány előírásnak megfelelnek, és minőségi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Egyéb feltételek

A jelen "Általános szállítási és értékesítési feltételek"-ben nem szabályozott kérdésekben a Polgári törvénykönyv az irányadó. VALAMINT MINDEN ESETBEN MÉRVADÓ: aktuális GYÁRTÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI.

Garancia

Vállaljuk, hogy az általunk forgalmazott termékek a hatályban lévő építőipari előírásoknak megfelelnek. A gyártók által kibocsájtott garancialevelek az általunk kiállított számlákkal együtt érvényesek.

A garanciális igény bejelentése: 

Alap-Anyag Épker Kft.

1153 Budapest, Deák Ferenc utca 6.

T/FAX : 06 1 271 0575 
e-mail: info@tetoesfal.hu
Garanciális igényét minden esetben írásban szükséges bejelenteni.