Kategóriák

Information

Gyártók

Kedvezmények, akciók

Márkák 5 márka

Mutat 1 - 5 / 5
 • Gerard tetőcsalád - AHI Roofing

  A GERARD tetőcsalád gyártója, az AHI ROOFING, amely több mint 50 éve alkotta meg a világ első, bevonattal ellátott, préselt acél tetőfedő anyagát, és mind a mai napig őrzi piacvezető szerepét a technológiában és termékeit világszerte, több mint 120 országban értékesíti.
  Az AHI Roofing által gyártott tetőcsalád, lakóházak és közintézmények millióit védi szerte a világon már 1957 óta.

 • Roto

  Az ablakok és az ajtók teret nyitnak és ezzel együtt védelmet is nyújtanak. A vasalat – a határvonal a kültér és beltér között – a Roto-nak a világot jelenti. A célunk, hogy az ablakokat és az ajtókat jobbá tegyük az emberek javára.

 • Tondach

  Tondach vállalat

  A TONDACH Gleinstätten AG a közép-kelet-európai tetőcserép piacon vezető szerepet tölt be. A nemzetközi terjeszkedés 1992-ben kezdődött meg és mind a mai napig tart. A cég leginkább termékeinek magas minőségéről, munkatársainak szakmai kompetenciájáról, innovatív, de elsősorban természetes tetőfedési megoldásairól és átfogó szervizszolgáltatásáról ismert.

 • TRIFA

  A TRIFA bármilyen méretű és típusú tetőhöz - kerti kiülő, családi ház, vagy akár ipari építmény- gyárt gondozásmentes, hosszú élettartamú ötvözött alumínium ereszcsatornákat. A széles szín és méretválasztékból könnyű az adott tetőhöz illő ereszrendszert választani.

  Az alumínium ereszcsatornák nem rozsdásodik megkímélve Önt a karbantartástól. A teljes színválaszték elérhető rövid szállítási határidővel.

Mutat 1 - 5 / 5