OSB-3 nútféderes lemez 12 mm

Új termék

Az Egger EUROSTRAND® OSB a DIN EN 300 szabvány szerint gyártott, 3 rétegű síkpréselt lemez irányított elrendezésű háncsokból (mikrofurnérok). A háncsok különleges geometriájának (akár 160 mm hossz) és a fedőrétegben elhelyezkedő háncsok nagyfokú szálirányú orientációjának köszönhetően a lapok a legjobb műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek és rendkívüli az alaktartósságuk. 

(Az EUROSTRAND® OSB 3 E0 olyan falemez, melynek számos alkalmazási lehetősége van az 1-es és 2-es felhasználási osztályokban. A lemezeket csiszolt vagy csiszolatlan felülettel állítják elő, ragasztásuk 100 %-ban formaldehid-mentes.) 

Bővebb leírás

1 600 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Európában is egyre nagyobb az igény az OSB lap iránt. Magyarországon is mind többen választják élet terül az olcsóbb, gyorsabb és komfortosabb könnyűszerkezetes építésű családi otthont. Divatos megoldás a bitumenes tetőzsindely fedés, melynek hordozójaként is OSB lapot használnak fel. A tetőfedéshez használt OSB olcsóbb mint a fenyő deszka, tulajdonságaiban pedig az OSB összehasonlíthatatlanul jobb e célra.

Táblaméret: 2500x675 mm, 1,687 m2/ tábla

Szállítás: Megrendeléstől számítva Budapesten és Pest megyében 1-2 nap, egyéb cím egyeztetés alapján. Saját szállítás is lehetséges.

Szállítási költéség: Bruttó 150000 Ft felett 5715 Ft, alatta 11430 Ft.
Ár = Ft / m2