Paroc BLT9 granulált kőzetgyapot befújható szigetelés

300 Ft

 

A TERMÉK NAPI ÁRAS ÉS RENDELÉSRE VAN!

Alkalmazható nehezen hozzáférhető helyek hézagmentes szigetelésére. Felhasználható magastetős házak nyitott padlástereinek, tetőtéri födémek, szellőztetett lapostetők, résfalak, pince fölötti fa födémek, valamint nem teherbíró felületek befújással történő szigetelésére. Bedolgozható a tetőszerkezeten, vagy a tetőtér normál bejáratán keresztül. Egyaránt alkalmas új épületek szigetelésére valamint olyan régebbi magastetős otthonok felújítására is, amelyeknél a szarufák köze vagy a padlásfödém nincs szigetelve .

Prémium minőségének köszönhetően a szigetelési munkálatokat nagymértékben megkönnyíti. Anyaga kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, nem éghető (A1-es tűzvédelmi besorolás) és remek páraáteresztő tulajdonsággal bír (MU, µ 1). Az ajánlott alkalmazási eszközökkel, kellékekkel és tartozékokkal egy átlagos családi otthon tetőterét profi szakemberek a lakók minimális zavarása mellett nem több, mint 2- 3 óra alatt leszigetelik.

Kérésére kivitelezőt ajánlunk!

Ár Ft/kg

A termék 15 kg-os zsákokban kapható.

 

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.